Verantwoordt maatschappelijk ondernemen.

Bij DekeukenvanElise vinden wij het milieu erg belangrijk. Daarom doen wij verschillende dingen om er voor te zorgen dat wij milieu vriendelijk bezig zijn. Denk hierbij aan het verpakking materiaal dat we gebruiken, de manier van koken, afval scheiding ect. Graag leggen we u verder uit wat we doen en hoe we het aanpakken.

wat doen wij exact met maatschappelijk verantwoordt ondernemen?

Wij gebruiken voor onze verpakkingen karton en biologisch afbreekbare plastic plant based producten. Biologisch afbreekbaar betekend dat het product op een natuurlijke niet schadelijke manier kan worden afgebroken. Deze producten komen van https://hima-bioproducts.nl.  We gebruiken ook herbruikbare manden en houten planken die klanten tegen een kleine vergoeding (borg) mee kunnen nemen en vervolgens terug komen brengen.

Wij doen ook aan veel afvalscheiding zo scheiden we al het glas, plastic, papier, groen-afval en grijs-afval.

Het bereiden van onze warme producten doen wij op elektrische kookplaten. Ook bezitten we een groencertificaat van Engie Nederland. De producten die we gebruiken voor onze gerechten proberen we zoveel mogelijk biologisch en diervriendelijk te houden.  

Ook zijn we continu bezig om ons vegetarisch en veganistisch assortiment te vernieuwen. We proberen hier een ruim assortiment in aan te bieden met onze broodjes, bagels, minibroodjes, wraps, soepen, friandises en salades. 

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, kun je ons altijd mailen of bellen.