Walking Dinner
Een mooi avondvullend programma terwijl je de lekkerste Italiaanse gerechtjes wordt geserveerd? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een Italiaanse Walking Dinner.
Hierbij wordt er een mooie selectie van kleine gerechten gepresenteerd, standaard bestaande uit 5 gerechtjes en een mix van minidesserts die samen maaltijdvullend zijn.
We kijken altijd naar de beschikbaarheid van producten in het seizoen, een mooie mix tussen warm en koud, dit alles met prachtige presentaties en feestelijke aankleding. Al onze gerechten worden vers bereid, met veel kleur, groenten en vooral smaak.
De walking dinner is te bestellen vanaf 20 personen en tot 100 personen.
- Vlees: € 37,50 per persoon
- Vis: € 39,50 per persoon
- Mix: € 37,50 (vlees, vis en vegetarisch)
- Vegetarisch: € 32,50 per persoon
Bij de walking dinner komen er nog kosten bij voor personeel, omdat de gerechten worden opgemaakt en uitgeserveerd op locatie.
De kosten hiervoor zijn € 42,35 per persoon, per uur, dit is afhankelijk van de wensen en groepsgrootte en wordt altijd op nacalculatie berekend.
Voorbeeldgerechten die je kan terugzien in het walking diner voor de herfst/winter zijn:
- Pastinaaksoep met truffelolie en parmezaancrumble
- Italiaanse tomatensoep met salie
- Carpaccio met truffelmayonaise
- Vitello tonnato met 2 bereidingen van tonijn
- Carpaccio van zalm met citroen crème
- Risotto met truffel en kip
- Saffraanrisotto met garnalen
- Paddenstoelenrisotto
- Risotto met rode biet en geitenkaas
- Pompoenrisotto
- Ravioli met parmezaanschuim
- Bietcarpaccio met ingelegde zalm
- Salade met bereidingen van biet & burrata
- Caprese tartaartje met basilicumolie
- Saltimbocca a la romana
- Tagliata van diamanthaas
- Vis met gemolata op een bedje van caponata
- Garnalen met pompoen crème en kruidenolie
- Miniquiches met balsamico uitjes en gekarameliseerde vijg
- Gratin van aardappel & parmezaan (vegetarisch of met lamsfilet)
- Vijgencarpaccio met rucola en parmezaan
- Gevulde portobello met pesto, appel & geitenkaas
- Gevulde kip met serranoham en citroentijm
- Salade met gorgonzola, druiven en peer
Deze lijst is om je een indruk te geven van de mogelijkheden, de menu’s worden samengesteld op basis van voorkeuren, beschikbaarheid van (seizoens)producten, de faciliteiten op locatie en de keuze van het menu (vlees/vis/vegetarisch/mix)
De desserts zijn altijd een mix van minidesserts: pannacotta, tiramisu, trifle, torta ricotta en friandises.
Bij de desserts worden fruitsoorten en smaken gekozen die passen bij de tijd van het jaar.
Om een indruk te geven is een zomerse tiramisu met citroen en limoncello, een winterse pannacotta met appel en speculaas en een torta di Ricotta en een lente trifle met aardbei & rabarber.
Complete (sta)tafelaankleding incl bij elke gang servies, servetten & bestek á € 3,50 p.p.
Het is ook mogelijk om statafels (met of zonder rok) bij ons te huren voor de walking dinner.
- Praattafel € 9,50
- Praattafelrok zwart € 7,50
Reiskosten á € 0,50 per km vanaf Nuenen
Green Twist Cooking
De diners worden verzorgd door onze samenwerkingspartner Iris van GreenTwist, voor je aanvraag neem je direct met haar contact op. Via greentwist@dekeukenvanelise.nl of 040-3050040. Naast deze standaard walking dinners kan er ook maatwerk worden verzorgd, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Speciale wensen of diëten, daar draait ze ook haar hand niet voor om, vermeld deze vooral bij de aanvraag