De keuken van Elise

Over ons

Hoi! Wij stellen ons graag even aan jullie voor! Wij zijn Dave & Elise en zijn al ruim 16 jaar samen. We runnen sinds 2016 enthousiast ons cateringbedrijf DekeukenvanElise!
Gestart vanuit huis en sinds september 2019 werken wij in onze professionele keuken aan de Kerkstraat in Nuenen waar wij met veel liefde en passie iedere dag voor onze klanten klaar staan!

wij zijn uniek! 

Alles wordt dagvers bereid en we kiezen kwaliteit altijd boven alles.

Alles wordt met liefde bereid, vanuit pure passie en met oog voor detail.

Hygiëne en voedselveiligheid heeft prioriteit nummer één.

We nemen de tijd voor de klant, geven oprecht advies en zijn flexibel.

DekeukenvanElise heeft een bijzonder assortiment met verschillende smaken en kleuren.

Kortom: een bedrijf waar je voor een nette prijs een uitmuntende kwaliteit geleverd krijgt!

het team 

We stellen ook ons team graag aan je voor!  

Elise

Ik ben dit kookavontuur alleen gestart in 2016. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, vooral met dit dreamteam! Wat gaaf om te zien wat je kunt bereiken met een team. Door de groei van het bedrijf komen er steeds meer administratieve taken op mijn bord. Maar ik ben zeker nog elke dag in de keuken te vinden

Dave

Samen met mijn partner Elise heb ik in 2016 DekeukenvanElise opgericht. Al jaren droomde ik van een eigen bedrijf. Onze succes formule? Mijn achtergrond als voedingscoach en 2 opleidingen gericht op ondernemen, gecombineerd met de keuken-skills van Elise. En de wens om een onderscheidend cateringbedrijf op te zetten waar kwaliteit altijd op de eerste plaats komt, waar het leuk is om te werken en we van ieders traktatie een feestje maken.

Lisa

Naast mijn opleiding  Ondernemersschap & Retail Management werk ik sinds 2018 bij DekeukenvanElise. Mijn taken zijn erg divers, van helpen in de keuken, bezorgen en op locatie serveren.

Silke

Allround keukenmedewerker sinds maart 2019. Thuis vond ik het altijd al leuk om te koken en te bakken. Hier heb ik stap voor stap veel kunnen leren. Ik help nu zowel met de Lunch, maaltijden als de hapjes. Maar ook het serveren op een verjaardag of evenement vind ik leuk.

Evelien

Sinds juni 2019 werk ik bij DekeukenvanElise als allround keukenmedewerkster. Het is altijd heel gezellig in de keuken en ik heb veel plezier in mijn werk!  Ik sta regelmatig in de keuken, maar ook vind ik het leuk om te leveren en te bedienen op een feestje.