Home » Overig » Over ons » Over ons

Over ons

Hoi! Wij stellen ons graag even aan jullie voor. Wij zijn Dave & Elise en zijn al ruim 12 jaar samen. We runnen sinds 2016 enthousiast ons cateringbedrijf DekeukenvanElise!
Gestart vanuit huis en sinds september 2019 werken wij in onze professionele keuken aan de Kerkstraat in Nuenen waar wij met veel liefde en passie iedere dag voor onze klanten klaar staan!

wij zijn uniek! 

Alles wordt dagvers bereid en we kiezen kwaliteit altijd boven alles.

Alles wordt met liefde bereid, vanuit pure passie en met oog voor detail.

Hygiëne en voedselveiligheid heeft prioriteit nummer één.

We nemen de tijd voor de klant, geven oprecht advies en zijn flexibel.

DekeukenvanElise heeft een bijzonder assortiment met verschillende smaken en kleuren.

Kortom: een bedrijf waar je voor een nette prijs een uitmuntende kwaliteit geleverd krijgt!

Recensies over ons

het team 

We stellen ook ons team graag aan je voor!  

Elise

Ik ben dit kookavontuur alleen gestart in 2016. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, vooral met dit dreamteam! Wat gaaf om te zien wat je kunt bereiken met een team. Door de groei van het bedrijf komen er steeds meer administratieve taken op mijn bord. Maar ik ben zeker nog elke dag in de keuken te vinden

Dave

Samen met mijn partner Elise heb ik in 2016 DekeukenvanElise opgericht. Al jaren droomde ik van een eigen bedrijf. Onze succes formule? Mijn achtergrond als voedingscoach en 2 opleidingen gericht op ondernemen, gecombineerd met de keuken-skills van Elise. En de wens om een onderscheidend cateringbedrijf op te zetten waar kwaliteit altijd op de eerste plaats komt, waar het leuk is om te werken en we van ieders traktatie een feestje maken.

Annemarie

Ik heb mijn diploma als patissier, maar werk sinds 2019 als leidinggevend cateringmedewerkster. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik heb een grote passie voor koken en vind het leuk om het assortiment mee te blijven vernieuwen. Ook de verantwoordelijkheden die ik krijg in het regelen, organiseren en leidinggeven vind ik leuk.

Marleen

Ik werk hier sinds 2018 als allround cateringmedewerkster. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn in de keuken! Dus als je een keer een lunch besteld, kan het zomaar zijn dat ik hem heb gemaakt!

Lisa

Naast mijn opleiding  Ondernemersschap & Retail Management werk ik sinds 2018 bij DekeukenvanElise. Mijn taken zijn erg divers, van helpen in de keuken, bezorgen en op locatie serveren.

Rico

Naast mijn opleiding Horeca ondernemer manager op De Rooi Panne, werk ik al sinds 2017 bij DekeukenvanElise en daar ben ik trots op! Het is fijn dat ik nu al veel werkervaring op kan doen, naast mijn opleiding !

sasja

Allround keukenmedewerker sinds 2018: Ik kan goed het overzicht houden en vind het leuk om creatief bezig te zijn! Ook help ik graag mee als er bediening nodig is op een feestje!

Nina

Allround keukenmedewerker sinds 2018: Het is altijd erg gezellig in de keuken, zo vliegt de dag voorbij! Thuis kook ik regelmatig en daarom leek het mij heel leuk om bij Dave en Elise te werken.

Anneke

Allround keukenmedewerker sinds 2018: Mijn passie ligt in de keuken en ik vind het leuk om allerlei lekkere en bijzondere hapjes en maaltijden te maken. Het is fijn dat ik nu al veel werkervaring op kan doen, naast mijn opleiding Horeca ondernemer manager op De Rooi Panne!

Demi

Sinds 2019 werk ik bij DekeukenvanElise waar ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor de lunch. Het maken, bezorgen en vernieuwen hiervan. We hebben een leuk gepassioneerd team.

Silke

Allround keukenmedewerker sinds maart 2019. Thuis vond ik het altijd al leuk om te koken en te bakken. Hier heb ik stap voor stap veel kunnen leren. Ik help nu zowel met de Lunch, maaltijden als de hapjes. Maar ook het serveren op een verjaardag of evenement vind ik leuk.

Suzanne

Sinds december 2019 werk ik bij DekeukenvanElise. Ik ben allround inzetbaar, maar ik help voornamelijk help met de lunch en het bezorgen. Koken is een een hobby van mij net als fotografie.

Meike

Ik doe de marketing en communicatie in dit leuke team! Na mijn stage, ben ik parttime bij DekeukenvanElise gaan werken. Ik houd me voornamelijk bezig met de social media berichten, de website en de nieuwsbrieven.

Maud

Sind begin 2020 ben ik grafisch vormgeefster bij DekeukenvanElise. Ik doe dit naast mijn opleiding interieurontwerper. Ik help met het ontwerpen van de flyers, advertenties en de website.