I.v.m. de zwangerschap van Elise, zijn we gesloten van april t/m juli. Daarna staan we weer graag klaar voor jullie!

Home » Lunchen Helmond

Lunch bestellen in Helmond bij Dekeukenvanelise

Wil jij graag een lunch bestellen in Helmond? Geen probleem, bij Dekeukenvanelise kun je lunch bestellen voor kleine en grote groepen. We kunnen de lunch in nette wegwerpmaterialen of op mooie herbruikbare materialen verpakken. Voor groepen kunnen we de lunch ook in een mooi buffet verzorgen. Benieuwd naar ervaringen met onze lunch? Bekijk hier een video of bekijk een aantal tevreden zakelijke klanten.

Lunch bezorgen Helmond

Op onze website kun je het gehele assortiment gemakkelijk bekijken, daarnaast kun je natuurlijk ook online op onze website bestellen. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan, je kunt bij ons uiteraard ook telefonisch een lunch in Helmond bestellen. Bekijk hier al onze informatie over onze lunchcatering of lunch bestellen in Eindhoven.

Wij helpen je graag met al je wensen voor lunchen in Helmond, van een losse maaltijd of kleine (bedrijfs-)lunch tot een groot evenement. Indien gewenst kunnen we ook de volledige organisatie uit handen nemen, van de culinaire invulling, de materialen tot het personeel aan toe.


Leuke video van Frank Lammers

opgenomen na een tevreden ervaring tijdens een voorstelling bij het Speelhuis

Januari 2020 door het OCN verkozen tot Young Talent

Een greep uit onze tevreden zakelijke klanten