I.v.m. de zwangerschap van Elise, zijn we gesloten van april t/m juli. Daarna staan we weer graag klaar voor jullie!

Home » Catering Helmond

Catering Helmond bij Dekeukenvanelise

Binnenkort catering in Helmond nodig? Geen zorgen, Dekeukenvanelise heeft een breed scala aan catering beschikbaar voor een bruiloft, verjaardag, bijeenkomsten met familie of een andere aangelegenheid zoals een zakelijk overleg. Benieuwd naar ervaringen met onze catering? Bekijk hier een video of bekijk een aantal tevreden zakelijke klanten.

Catering bestellen in Helmond

Wij helpen je graag met al je wensen voor catering in Helmond, van een losse maaltijd of kleine (bedrijfs-)lunch tot een groot evenement. Indien gewenst kunnen we ook de volledige organisatie uit handen nemen, van de culinaire invulling, de materialen tot het personeel aan toe.


Lunch

De lunch is een van de meest belangrijke maaltijden op een dag, een goede en bovendien lekkere lunch zorgt er voor dat je weer voldoende energie binnenkrijgt om aan de slag te gaan.  Bij Dekeukenvanelise kun je gemakkelijk lunch pakketten bestellen of we kunnen maatwerk laten leveren en de gehele lunch catering in orde maken. Bekijk hier al onze informatie over onze lunchcatering, catering in Eindhovenlunch bestellen in Eindhoven of lunch bestellen in Helmond.

Broodjes

Bij Dekeukenvanelise hebben we een heerlijk aanbod aan verschillende broodjes en wraps. We hebben zachte, harde en luxe mini broodjes. Bestel je de broodjes voor een groep?  Dan hebben we diverse opties beschikbaar om gemakkelijk een mix te bestellen. Meer weten? Bekijk dan hier onze wraps en broodjes. Op dit moment hebben we ook een corona-proof oplossing, door gebruik te maken van lunchboxen kunnen we voor ieder individu de lunch, diner of borrelplankje apart verpakken en leveren.

Hapjes & Tapas

Dekeukenvanelise heeft een groot assortiment in heerlijke luxe Italiaanse hapjes. We hebben een grote diversiteit aan luxe hapjes voor grote en kleine gezelschappen, particulieren en bedrijven. Als je jouw wensen en budget doorgeeft, kunnen we je ook een passend voorstel sturen. Meer weten? Bekijk dan hier al onze informatie over de hapjes catering of tapas catering Eindhoven.

High Tea

Wil jij in deze tijden samen met je vrienden toch nog iets leuks en gezelligs doen? Wat dacht je van een gezellige High tea? Dekeukenvanelise maakt een samenstelling voor je die aangeleverd wordt op een etagère en de producten geleverd in een nette doos. De high tea kan vanaf 2 personen worden besteld, meer weten? Bekijk dan informatie over high tea tijdens corona, een high tea in Eindhoven, Helmond of Nuenen.

Dranken

Bij Dekeukenvanelise kunnen we dranken op maat leveren voor jouw evenement, lunch, diner of borrel. Het is ook mogelijk om zelf dranken te selecteren en bestellen bij een kleine lunch of diner. Bij ons is het ook mogelijk om voor een klein evenement zelf dranken te kiezen en bestellen. Wil je meer te weten komen? Lees dan over onze drankencatering.

Maaltijd

Ben je nog op zoek naar maaltijd catering? Geen probleem, bij Dekeukenvanelise kunnen we de catering v.a. 4 personen (per gerecht!) voor jullie verzorgen. Je kunt zelf kiezen voor samengestelde menu’s of zelf een diner samenstellen. Ben je op zoek naar maatwerk? Geef je wensen en/of budget door aan ons en we denken graag met je mee.

Unieke Catering Helmond

  1. Alles wordt dagvers bereid en we kiezen kwaliteit altijd boven alles.
  2. Alles wordt met liefde bereid, vanuit pure passie en met oog voor detail.
  3. Hygiëne en voedselveiligheid heeft prioriteit nummer één.
  4. We nemen de tijd voor de klant, geven oprecht advies en zijn flexibel.
  5. Een bijzonder assortiment met verschillende smaken en kleuren.
  6. Een bedrijf waar je voor een nette prijs een uitmuntende kwaliteit geleverd krijgt!

Leuke video van Frank Lammers

opgenomen na een tevreden ervaring tijdens een voorstelling bij het Speelhuis

Januari 2020 door het OCN verkozen tot Young Talent

Een greep uit onze tevreden zakelijke klanten