Salades


Lunch € 6,- (700ml), diner € 9,- (1000ml) en € 17,- voor groot (2000ml). Eventueel ook in grote glazen schalen voor € 22,50 (+/ 10 personen een beetje salade als bijgerecht)

Eventueel los bij te bestellen: Een vers broodje met een kuipje boter € 1,50 p.s.

 

Gebakken perzik: sla, geitenkaas, cherrytomaten, prosciuttoham, avocado, walnoten en dressing. 

 

Gerookte kip gekruid: sla, gebakken mini champignons, taugé, wortel, komkommer, cherrytomaten en dressing

 

Prosciutto: Cantaloupe -en  galiameloen , mozzarellaballetjes, rucola, pijnboompitten en créma di balsamico.

 

Gerookte kip: sla, ananas, brie, aardbeien, appel, pijnboompitten, dressing.

 

Garnalen: sla, avocado, komkommer, cherrytomaten, wortel, notenmix en dressing

 

 

Rivierkreeft: sla, appel, 3 kleuren paprika, cherrytomaten en dressing.

 

 

Gerookte zalm: sla, brie, avocado, appel, druiven, dressing.

 

Pasta-kip: gerookte kip, penne pasta, pijnboompitten, druiven, cherrytomaten en rode pesto.

 

 

Geitenkaas: sla, pittige salami, pijnboompitten, honing.

 

Gerookte zalm-geitenkaas: Spinazie, sla, meloen, avocado, druiven, croutons en dressing.

 

Caprèse: tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum met olijfolie, rode wijnazijn en peper en zout (of met crèma di balsamico).

 

Rosbief: cherrytomaten, sla, lente-ui, zoete aardappel, druiven, avocado en pesto dressing.

 

 

Couscous: geitenkaas, dadels, appel, avocado, sinaasappel-rozemarijndressing.

 

Gebakken spekjes: sla, gerookte kip, gebakken champignons, gele en oranje paprika, ei en dressing

 

 

Tonijn: sla, ei, croutons, olijven, rode ui, paprika, dressing.

 

 

Pasta (fusilli): olijven, spekjes, feta, mais, pesto.

 

 

Carpaccio: rucola, lente ui, olijven, druiven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en dressing.