Salades


Hier vind je onze luxe verse salades. Al onze salades zijn met liefde gemaakt en rijkelijk gevuld.
Je kunt kiezen uit diverse formaten;
  • Amuse: Klein bakje € 2,50 (125ml) of mini bakje € 1,85 (minimale afname 10 stuks per soort)
  • Lunch € 6,- (700ml)
  • Diner € 9,- (1000ml) en € 17,- voor groot (2000ml).
  • Grote schaal (4000ml) € 32,50 (+/- 4 pers. als maaltijd / 10-15 pers. als bijgerecht)

Eventueel los bij te bestellen: Een vers broodje met een kuipje boter € 1,50 p.s.

 

Fruitsalade in meloen: verschillende soorten vers fruit. 

Klein:          € 12,50 +/- 250 gr.

Middel:         € 25,-

Schaal 4 liter:   € 40,-

 

 

Caprèse op bord: tomaten, buffelmozzarella, verse basilicum met olijfolie, rode wijnazijn en peper en zout (of met crèma di balsamico).

 

 

Vitello Tonato op bord: vleeswaren met een saus van tonijn, ansjovis, kappertjes en rucola.-

 

 

Carpaccio: rucola, lente ui, olijven, druiven, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en dressing.

 

Gegrilde meloen: met rucola, feta, gerookte amandelen, olijfolie en crèma di balsamico.

 

Gerookte kip gekruid: sla, gebakken mini champignons, taugé, wortel, komkommer, cherrytomaten en dressing

 

Prosciutto: Cantaloupe -en  galiameloen , mozzarellaballetjes, rucola, pijnboompitten en créma di balsamico.

 

Gerookte kip: sla, ananas, brie, aardbeien, appel, pijnboompitten, dressing.

 

Garnalen: sla, avocado, komkommer, cherrytomaten, wortel, notenmix en dressing

 

 

Gerookte zalm: sla, brie, avocado, appel, druiven, dressing.

 

Pasta-kip: gerookte kip, penne pasta, pijnboompitten, druiven, cherrytomaten en rode pesto.

 

 

Geitenkaas: sla, pittige salami, pijnboompitten, honing.

 

 

Kipflakes: met gewelde abrikozen, geitenkaas, cherrytomaten, appel, croutons en pestodressing.

 

Kersen (gekookt): met brie of gorgonzola, amandelschaafsel, croutons, gekruide appel (kaneel, suiker en tijm) en dressing.

 

Gebakken perzik: sla, geitenkaas, cherrytomaten, prosciuttoham, avocado, walnoten en dressing. 

 

Gerookte zalm-geitenkaas: Spinazie, sla, meloen, avocado, druiven, croutons en dressing.

 

Gegrilde groentes: gegrilde aubergine, paprika, courgette, cherrytomaten, rode ui, verse basilicum, pijnboompitten en dressing.

 

Rosbief: cherrytomaten, sla, lente-ui, zoete aardappel, druiven, avocado en pesto dressing.

 

 

Couscous: geitenkaas, dadels, appel, avocado, sinaasappel-rozemarijndressing.

 

Gebakken spekjes: sla, gerookte kip, gebakken champignons, gele en oranje paprika, ei en dressing

 

 

Tonijn: sla, ei, croutons, olijven, rode ui, paprika, dressing.

 

 

Pasta (fusilli): olijven, spekjes, feta, mais, pesto.