Recensies van/voor bedrijven

 

 

Heb je zakelijk gebruik gemaakt van onze diensten? Laat anderen bedrijven weten wat jullie ervan vonden! Laat je recensie hieronder achter.

 

(Deze recensie mogelijkheid voor bedrijven hebben we recent toegevoegd) 

 

Commentaren: 12
 • #12

  Ginny Vissers, secretaresse TU/e (woensdag, 24 juli 2019 10:52)

  We hadden een kleine borrel georganiseerd en de Keuken van Elise gevraagd de borrelhapjes te verzorgen. Het was erg geslaagd, velen stonden met open mond te kijken naar de mooie hapjes en ze waren ook nog eens lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

 • #11

  Anne van der Meer - Pro groep (maandag, 15 april 2019 12:55)

  Voor ons kwartaaluitje heerlijk een sharing diner op locatie laten bezorgen. Onze collega's hebben gesmuld!
  Verder een goede communicatie met de voorbereidingen en er werd goed meegedacht met ons!

  Hartelijk bedankt voor jullie service!

  Groet,
  Pro Groep

 • #10

  The Media Brothers (donderdag, 14 maart 2019 11:49)

  In 1 woord: Top Catering!! Super fijn en snel contact. De broodjes werden precies op tijd geleverd. Maar nog het belangrijkste, wat een overheerlijke broodjes. Vers en Variërend kwa smaak, om te smullen dus :). Een echte aanrader voor een perfecte lunch.

 • #9

  Claranet Benelux BV (maandag, 11 maart 2019 15:47)

  Wij hebben in januari voor het eerst gebruik gemaakt van de keuken van Elise. Alles was super geregeld en erg lekker! Echt top!! Zeker een aanrader!

 • #8

  Pomaz BV zwembadgroothandel Geldrop (zondag, 03 maart 2019 10:20)

  Wij maken regelmatig gebruik van de keuken van Elise. Hapjes, broodjes en warme maaltijden.. alles perfect geregeld en zeer lekker. Zeker een aanrader voor iedereen!
  Namens Pomaz Geldrop.

 • #7

  ASML Veldhoven (woensdag, 06 februari 2019 11:18)

  Wat hebben jullie een overheerlijk lunch voor ons gemaakt, voor onze teambuilding dag, dit overtrof al onze verwachtingen. Ook een dik compliment voor de adviezen en de mooie salade die jullie gemaakt hebben voor een van de collega’s met behoorlijk wat voedsel intoleranties, dit is niet altijd even makkelijk. Mochten andere collega’s advies vragen voor de lunch dan zal ik niet aarzelen om naar jullie door te verwijzen, echt een aanrader!

 • #6

  Verpleeghuis Landrijt Eindhoven (maandag, 07 januari 2019 20:56)

  Afgelopen Kerst hebben bewoners en personeel tijdens een brunch genoten van een heerlijk soepje, sandwiches, hapjes, fruit en een overheerlijk toetje. Alles was zeer netjes verzorgd, kwam op de afgesproken tijd en werd naar de afdeling gebracht door 2 zeer vriendelijke dames. Echt TOP! Een aanrader dus!

 • #5

  GGZ Helmond (donderdag, 22 november 2018 20:58)

  We hadden een superlekker buffet met toetjes en een antipasti schaal waar je mond en maag gewoon gelukkig van worden! Verder hadden we gekozen voor een heerlijke spagetti, risotto en een superlekkere lasanga ... het is een aanrader om hier te bestellen! Voor ons zeker niet de laatste keer! Wat warm moest zijn was warm en wat koud moest zijn was ook koud.. top gewoon..

 • #4

  LEVgroep (maandag, 29 oktober 2018 15:09)

  We hadden voor 60 personen tijdens ons Meet & Match evenement hapjes, mini broodjes, sandwiches en wraps die allemaal overheerlijk waren! De gasten waren ook erg enthousiast over de catering. Mooie aankleding ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #3

  Altran Netherlands (vrijdag, 19 oktober 2018 12:46)

  Complimenten voor de heerlijke maaltijden die jullie bij Altran leveren, ze zijn smaakvol bereid met veel verse groenten / salade en lekker stokbrood erbij. Leuk dat jullie variëren met de maaltijden en vermelden op een kaartje wat er op het menu staat.

 • #2

  Smart Photonics B.V. (dinsdag, 18 september 2018 11:48)

  Afgelopen week hebben wij bij de Keuken van Elise onze catering voor de eerste keer besteld en we hebben vanuit onze collega's, klanten en zakenpartners alleen maar lof over het eten gekregen. We zijn heel blij met Elise en Dave en willen hun nogmaals bedanken voor hun harde werk en lekkere eten. We zullen dan ook niet twijfelen waar we de volgende keer onze catering gaan bestellen!

 • #1

  LICHT BV (dinsdag, 18 september 2018 10:30)

  Dit is nog eens catering die je aan je klant kunt voorschotelen! Wij hebben inmiddels 2x gebruik gemaakt van de diensten van de Keuken van Elise en beide keren waren Top! Heerlijke wraps, zeer smaakvolle salades en de verrassende foccacia broodjes.
  Daarnaast goede communicatie en levering. Wij komen zeker nog een keer terug!