Recensies van/voor bedrijven

 

 

Heb je zakelijk gebruik gemaakt van onze diensten? Laat anderen bedrijven weten wat jullie ervan vonden! Laat je recensie hieronder achter.

 

(Deze recensie mogelijkheid voor bedrijven hebben we recent toegevoegd) 

 

Commentaren: 4
 • #4

  LEVgroep (maandag, 29 oktober 2018 15:09)

  We hadden voor 60 personen tijdens ons Meet & Match evenement hapjes, mini broodjes, sandwiches en wraps die allemaal overheerlijk waren! De gasten waren ook erg enthousiast over de catering. Mooie aankleding ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #3

  Altran Netherlands (vrijdag, 19 oktober 2018 12:46)

  Complimenten voor de heerlijke maaltijden die jullie bij Altran leveren, ze zijn smaakvol bereid met veel verse groenten / salade en lekker stokbrood erbij. Leuk dat jullie variëren met de maaltijden en vermelden op een kaartje wat er op het menu staat.

 • #2

  Smart Photonics B.V. (dinsdag, 18 september 2018 11:48)

  Afgelopen week hebben wij bij de Keuken van Elise onze catering voor de eerste keer besteld en we hebben vanuit onze collega's, klanten en zakenpartners alleen maar lof over het eten gekregen. We zijn heel blij met Elise en Dave en willen hun nogmaals bedanken voor hun harde werk en lekkere eten. We zullen dan ook niet twijfelen waar we de volgende keer onze catering gaan bestellen!

 • #1

  LICHT BV (dinsdag, 18 september 2018 10:30)

  Dit is nog eens catering die je aan je klant kunt voorschotelen! Wij hebben inmiddels 2x gebruik gemaakt van de diensten van de Keuken van Elise en beide keren waren Top! Heerlijke wraps, zeer smaakvolle salades en de verrassende foccacia broodjes.
  Daarnaast goede communicatie en levering. Wij komen zeker nog een keer terug!