Recensies van/voor bedrijven

 

 

Heb je zakelijk gebruik gemaakt van onze diensten? Laat anderen bedrijven weten wat jullie ervan vonden! Laat je recensie hieronder achter.

 

(Deze recensie mogelijkheid voor bedrijven hebben we recent toegevoegd) 

 

Commentaren: 6
 • #6

  Verpleeghuis Landrijt Eindhoven (maandag, 07 januari 2019 20:56)

  Afgelopen Kerst hebben bewoners en personeel tijdens een brunch genoten van een heerlijk soepje, sandwiches, hapjes, fruit en een overheerlijk toetje. Alles was zeer netjes verzorgd, kwam op de afgesproken tijd en werd naar de afdeling gebracht door 2 zeer vriendelijke dames. Echt TOP! Een aanrader dus!

 • #5

  GGZ Helmond (donderdag, 22 november 2018 20:58)

  We hadden een superlekker buffet met toetjes en een antipasti schaal waar je mond en maag gewoon gelukkig van worden! Verder hadden we gekozen voor een heerlijke spagetti, risotto en een superlekkere lasanga ... het is een aanrader om hier te bestellen! Voor ons zeker niet de laatste keer! Wat warm moest zijn was warm en wat koud moest zijn was ook koud.. top gewoon..

 • #4

  LEVgroep (maandag, 29 oktober 2018 15:09)

  We hadden voor 60 personen tijdens ons Meet & Match evenement hapjes, mini broodjes, sandwiches en wraps die allemaal overheerlijk waren! De gasten waren ook erg enthousiast over de catering. Mooie aankleding ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #3

  Altran Netherlands (vrijdag, 19 oktober 2018 12:46)

  Complimenten voor de heerlijke maaltijden die jullie bij Altran leveren, ze zijn smaakvol bereid met veel verse groenten / salade en lekker stokbrood erbij. Leuk dat jullie variëren met de maaltijden en vermelden op een kaartje wat er op het menu staat.

 • #2

  Smart Photonics B.V. (dinsdag, 18 september 2018 11:48)

  Afgelopen week hebben wij bij de Keuken van Elise onze catering voor de eerste keer besteld en we hebben vanuit onze collega's, klanten en zakenpartners alleen maar lof over het eten gekregen. We zijn heel blij met Elise en Dave en willen hun nogmaals bedanken voor hun harde werk en lekkere eten. We zullen dan ook niet twijfelen waar we de volgende keer onze catering gaan bestellen!

 • #1

  LICHT BV (dinsdag, 18 september 2018 10:30)

  Dit is nog eens catering die je aan je klant kunt voorschotelen! Wij hebben inmiddels 2x gebruik gemaakt van de diensten van de Keuken van Elise en beide keren waren Top! Heerlijke wraps, zeer smaakvolle salades en de verrassende foccacia broodjes.
  Daarnaast goede communicatie en levering. Wij komen zeker nog een keer terug!