I.v.m. de zwangerschap van Elise, zijn we gesloten van april t/m juli. Daarna staan we weer graag klaar voor jullie!

Home » Overig » Blog » Blog - Na de opening van ons nieuwe pand, nu ook onze nieuwe website live!

Blog - Na de opening van ons nieuwe pand, nu ook onze nieuwe website live!

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 14:30

September 2019 hebben we de opening van onze nieuwe locatie gevierd! Het was een geweldige dag, met mooi weer en een super opkomst! Bij al de mooie stappen die we gemaakt hebben, hoort ook een nieuwe look en feel op het gebied van flyers en een moderne website. Hier hebben Jessica, Meike, Maud en wijzelf veel tijd en toewijding ingestoken. Wij zijn er heel blij mee, hopelijk jullie ook!

Met deze nieuwe website kunnen we al onze producten van de Lunch, Diner, Hapjes, Gebak en Evenementen veel mooier en overzichtelijker presenteren. Ook is het nu mogelijk om de producten direct te bestellen (en betalen) via onze webshop. 

 

Daarnaast hebben we ons assortiment door middel van de juiste samenwerkingen uit kunnen breiden. O.a. met het verhuur van materialen en we kunnen de dranken voor ieder evenement verzorgen. Verder zijn er samenwerkingen met stylistes, foto- /videograven, ceremoniemeesters en entertainment van DJ tot complete band!

 

Verder zijn we eigenaar van een patisseriebedrijf geworden, zo kunnen we naast ons hartige assortiment nu ook alle zoetigheden zoals; gebakjes, macarons, verjaardagstaarten, bruidstaarten en sweet-tables in eigenbeheer verzorgen. Neem snel een kijkje op de website van The Local Pastry!

 

Dit alles zorgt ervoor dat we met DekeukenvanElise in 3,5 jaar van alleen food catering uitgegroeid zijn tot een totaal leverancier voor ieder evenement. Echter zijn we nooit de focus op de kwaliteit van onze food producten verloren. Maar de uitbreiding zorgt ervoor dat we 1 aanspeekpunt kunnen zijn bij de organisatie van een evenement. Wel zo makkelijk dachten wij ;-)

 

Dus heb jij binnenkort iets te vieren of mag je iets organiseren? Houd ons dan zeker in gedachten! Maar ook als je gewoon opzoek bent naar een kwalitatieve en betrouwbare partij die de lunch, diner of borrel voor jouw (bedrijf) kan verzorgen. We hebben een uniek assortiment, dat bij de top van Nederland hoort als je kijkt naar de kwaliteit en smaakbeleving. En dat alles voor een nette prijs-kwaliteit verhouding.

 

Zien we je snel?!

Ciao!X

Team DekeukenvanElise


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.