Een kijkje in de keuken...

Hoi!

In 2016 ben ik (Elise) DekeukenvanElise gestart. Hiermee heb ik mijn passie voor koken en de liefde voor Italië weten te combineren.

 

Al vrij snel is ook mijn partner Dave in het bedrijf gestapt en zijn we een VOF geworden.

 

Maar ook samen was het al snel niet meer bij te benen. Daarom is er gebouwd aan een enthousiast en toegewijd team. Samen zijn we het geheim achter al het lekkers en de uitmuntende service.

 

 

Hieronder zullen we ons nog even in het kort voorstellen. Heb je vragen of tips voor ons? Dan horen we het graag!

 

XCiao, Het team van DekeukenvanElise

 

Elise: Ik ben dit kookavontuur alleen gestart een paar jaar geleden. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier, vooral met dit dreamteam. Wat gaaf! Door de groei van het bedrijf komen er steeds meer administratieve taken op mijn bord. Maar ik ben zeker nog elke dag in de keuken te vinden.

Dave: Mijn partner (Elise) heeft mij aangestoken met haar liefde voor koken. Ik heb altijd al de droom gehad om een eigen bedrijf te starten. Super gaaf om dit nu samen te kunnen doen. Ik richt mij naast mijn taken in de keuken, op de marketing, we moeten natuurlijk wel in The Picture blijven ;-)!

Rico: Ik werk al een hele tijd bij DkvE en daar ben ik trots op. Ik zit nog op De Rooi Panne op school. Ik ben blij dat ik nu al veel werkervaring kan opdoen en de dingen die ik op school leer kan ik hier direct toepassen. Het is vaak hard werken maar toch is het altijd erg gezellig. 

Marleen: Hi, ik werk hier als cateringmedewerkster. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn in de keuken en daarbuiten. Meestal werk ik doordeweeks in de ochtenden in de keuken. Dus als je een keer een lunch besteld, kan het maar zo zijn dat ik hem heb gemaakt! Naast mijn baan heb ik ook nog een eigen bedrijf.

Sasja: Voordat ik hier kwam werken, had ik nog nooit in een keuken gewerkt. Thuis kookte ik wel eens voor mijn broer en ouders. Ik vind het heel leuk wat ik hier heb geleerd en nog steeds leer.

Ik heb alles aardig snel opgepikt, kan goed het overzicht houden en vind het leuk om creatief bezig te zijn.

Lisa: Ik belde Elise eigenlijk op omdat ik graag wilde bezorgen voor DekeukenvanElise. Maar Elise had andere plannen met mij. Nu werk ik al een tijdje in de keuken en ik vind het erg leuk. Ze staan open voor suggesties en luisteren echt naar het personeel. En af en toe kan ik toch wat gaan bezorgen ;-)

Anneke: Via Rico ben ik bij Elise en Dave terecht gekomen. Ik vind het erg leuk om in de keuken allerlei lekkere en bijzondere hapjes te maken. Bij DekeukenvanElise heb ik de kans om te verschillende technieken te leren en persoonlijk te groeien. Dat sluit goed aan bij mijn opleiding op De Rooi Panne. 

Annemarie: ik ben afgestudeerd als patissier, maar wil mijn kennis graag verbreden. Daarom werk ik nu als allroundcateringmedewerkster bij DekeukenvanElise en help ik doordeweeks met alle catering activiteiten. Ik help in de ochtenden met de lunches en in de middag ben ik meestal met de voorbereidingen voor de hapjes, antipasti en maaltijden bezig.

Nina: Via Sasja werk ik nu bij DekeukenvanElise. Thuis kook ik regelmatig en daarom leek het mij heel leuk om bij Dave en Elise te werken. Ik ben stressbestendig en flexibel.

Het is altijd erg gezellig in de keuken, zo vliegt de dag voorbij!