Blog

Hier proberen we af en toe iets over een leuke gebeurtenis of een ander interessant onderwerp te plaatsen.

Vacatures

Nieuw! Vanaf vandaag hebben wij een pagina met vacatures. Hierop zijn alle vacatures zichtbaar die openstaan. Wil je solliciteren? Of heb je een vraag hierover? Laat het ons weten! Kijk bij het kopje "over ons" en dan bij "vacatures" voor meer informatie. Horen we snel van je? XCiao! 

Verhuizing

Na een paar maanden klussen (4 maanden) zijn we nu verhuisd naar ons nieuwe pand! We zijn ontzettend blij met de nieuwe grote keuken! Het is even zoeken allemaal waar alles staan en hoe alles werkt, maar dat went vanzelf. We zijn nog een opening aan het plannen, dus houd ons goed in de gaten ;-) Ons nieuwe adres is nu: Kerkstraat 48 in Nuenen. Dus... zien we je snel? XCiao!

Van droom tot werkelijk

Spannend..! Het verbouwen van de voormalige kapperszaak tot een professionele keuken leek voor ons vorig jaar nog een droom en begint nu steeds meer werkelijkheid te worden. De verbouwing loopt fantastisch! Aanstaande maandag starten we al met het betegelen van de wanden. Daarnaast zijn we druk bezig met het creëren van een leuke personeelsruimte die onder andere gebruikt kan worden als kantine tussen de middag. Omdat we zo enthousiast zijn, willen wij dit graag met jullie delen! In april ben ik jarig en daarom staat april in het teken van win acties ! Wij zullen iedere week van april iets lekkers uit de keuken weggeven! Hoe kan je meedoen? Houd onze socials in de gaten en wie weet verrassen wij jou wel! XCiao! 

Update verbouwing

Zo.. daar zijn we weer. Even een update van de verbouwing! Het sloopwerk is klaar en nu kunnen we beginnen met het opbouwen. De elektriciteit zit er bijna allemaal in en dan kunnen we aan de vloer gaan beginnen. Wat een project! Maar wel ontzettend leuk! We zullen af en toe een foto op Facebook plaatsen hiervan ;-) Dus houd ons in de gaten. XCiao!

Verhuizing!

Iedereen mag het weten :-) We gaan verhuizen naar een groter pand, hoe gaaf is dat?!

We zijn nu druk bezig met de verbouwing. Het pand is een voormalig kapperszaak, dus er moet heel veel uit en aangepast worden. We zijn al een heel eind met het sloopwerk en binnenkort gaan we al een gedeelte opbouwen (leidingen leggen, stucen, keuken, etc.). Ben je benieuwd? Kom gerust een keer een kijkje nemen ;-) XCiao!

Wist je dat?.....

Wist je dat we heel veel glutenvrije hapjes hebben? De glutenvrije hapjes hebben we aangeduid met een(G). Alleen de hapjes met een wrap/sandwich zijn niet glutenvrij. Ook kunnen we rekening houden met andere allergieën. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten! XCiao!

Groei

Zo.. de kerstdrukte is weer voorbij.. En nu weer een mooie start van het nieuwe jaar.

We zijn enorm gegroeid afgelopen jaar. We hebben nu 10 medewerkers in dienst en we zijn bezig met een groter pand. De tekeningen zijn klaar en het is nu wachten op goedkeuring. Ontzettend spannend allemaal :-) ! Er komen wat leuke veranderingen aan.. we houden je op de hoogte.

Te lang geleden....

Hoi, daar zijn we weer. Na een te lange tijd;-)! Door alle drukte is het helaas niet gelukt om iets leuks te schrijven.
Maar er is weer een hele hoop gebeurd. Ons team is uitgebreid met 7 personen en ons assortiment is ook meer uitgebreid. Ons bedrijf is flink aan het groeien en dat is super spannend ;-) Er komen nog meer leuke dingen aan..
We keep you posted!
XCiao!

Opening van de nieuwe keuken van DekeukenvanElise!

Het heeft even geduurd, maar we zijn op een haar na klaar voor de officiële opening!

 

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe professionele keuken en wat we in de afgelopen 1,5 jaar hebben bereikt. Dit willen wij graag aan jullie laten zien en dit succes met jullie vieren op zondag 6 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Wij zorgen (uiteraard) voor heerlijke verse Italiaanse hapjes en een mooi bijpassend Italiaans wijntje! Een kopje koffie, thee of een glaasje fris mag natuurlijk ook. Maar aangezien ik (Elise) 10 april 26 jaar wordt, maken we er samen een mooi feestje van.

 

Omdat we niet te weinig willen hebben en jullie van alles willen laten proeven, werken wij met een gastenlijst. Wil jij erbij zijn? Iedereen is welkom, zowel trouwe klanten, vrienden, familie als geïnteresseerde. Meld je snel! Stuur een mailtje naar: info@dekeukenvanelise.nl

 

Wij hopen je op 6 mei te zien, zodat we samen kunnen proosten!

XCiao! Dave en Elise

Valentijnsdag!

Wie verras jij met Valentijnsdag? 14 februari is het weer zover! Wij hebben je alvast een beetje geholpen. Je kan bij ons een heerlijke Valentijnslunch bestellen! Bestel snel, zodat je het door de Carnaval niet kan vergeten! Zien we je snel? XCiao!

De Sint zat te denken...

De Sint zat te denken, wat hij jou zal gaan schenken.
Hij riep ideeënpiet erbij..
Ideeënpiet dacht even na en weetje wat hij toen zei?
Ik ken een leuke meid die een eigen cateringbedrijf heeft!
Als zij nou eens iets weggeeft?!...
Dus nu zat Elise eens te denken bij het maanlicht.
Oh! Als jij een leuk stukje over DekeukenvanElise dicht..
Maak jij kans op gratis hapjes voor volwassenen en kinderen, ieder krijgt een schaal.
Wie het leukste en origineelste gedicht heeft, verdient dit feestmaal!
Dus plaats het gedicht hier!
En wie weet hebben jullie straks heerlijke hapjes en wat dan nog ontbreekt, is dan een flesje wijn en een flesje bier!
De winnaar mag de schalen ophalen op 5 december in de middag.
Ik ben erg benieuwd, hopelijk bezorg jij mij een brede glimlach!