Blog

Hier proberen we af en toe iets over een leuke gebeurtenis of een ander interessant onderwerp te plaatsen.

Groei

Zo.. de kerstdrukte is weer voorbij.. En nu weer een mooie start van het nieuwe jaar.

We zijn enorm gegroeid afgelopen jaar. We hebben nu 10 medewerkers in dienst en we zijn bezig met een groter pand. De tekeningen zijn klaar en het is nu wachten op goedkeuring. Ontzettend spannend allemaal :-) ! Er komen wat leuke veranderingen aan.. we houden je op de hoogte.

Te lang geleden....

Hoi, daar zijn we weer. Na een te lange tijd;-)! Door alle drukte is het helaas niet gelukt om iets leuks te schrijven.
Maar er is weer een hele hoop gebeurd. Ons team is uitgebreid met 7 personen en ons assortiment is ook meer uitgebreid. Ons bedrijf is flink aan het groeien en dat is super spannend ;-) Er komen nog meer leuke dingen aan..
We keep you posted!
XCiao!

Opening van de nieuwe keuken van DekeukenvanElise!

Het heeft even geduurd, maar we zijn op een haar na klaar voor de officiële opening!

 

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe professionele keuken en wat we in de afgelopen 1,5 jaar hebben bereikt. Dit willen wij graag aan jullie laten zien en dit succes met jullie vieren op zondag 6 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Wij zorgen (uiteraard) voor heerlijke verse Italiaanse hapjes en een mooi bijpassend Italiaans wijntje! Een kopje koffie, thee of een glaasje fris mag natuurlijk ook. Maar aangezien ik (Elise) 10 april 26 jaar wordt, maken we er samen een mooi feestje van.

 

Omdat we niet te weinig willen hebben en jullie van alles willen laten proeven, werken wij met een gastenlijst. Wil jij erbij zijn? Iedereen is welkom, zowel trouwe klanten, vrienden, familie als geïnteresseerde. Meld je snel! Stuur een mailtje naar: info@dekeukenvanelise.nl

 

Wij hopen je op 6 mei te zien, zodat we samen kunnen proosten!

XCiao! Dave en Elise

Valentijnsdag!

Wie verras jij met Valentijnsdag? 14 februari is het weer zover! Wij hebben je alvast een beetje geholpen. Je kan bij ons een heerlijke Valentijnslunch bestellen! Bestel snel, zodat je het door de Carnaval niet kan vergeten! Zien we je snel? XCiao!

De Sint zat te denken...

De Sint zat te denken, wat hij jou zal gaan schenken.
Hij riep ideeënpiet erbij..
Ideeënpiet dacht even na en weetje wat hij toen zei?
Ik ken een leuke meid die een eigen cateringbedrijf heeft!
Als zij nou eens iets weggeeft?!...
Dus nu zat Elise eens te denken bij het maanlicht.
Oh! Als jij een leuk stukje over DekeukenvanElise dicht..
Maak jij kans op gratis hapjes voor volwassenen en kinderen, ieder krijgt een schaal.
Wie het leukste en origineelste gedicht heeft, verdient dit feestmaal!
Dus plaats het gedicht hier!
En wie weet hebben jullie straks heerlijke hapjes en wat dan nog ontbreekt, is dan een flesje wijn en een flesje bier!
De winnaar mag de schalen ophalen op 5 december in de middag.
Ik ben erg benieuwd, hopelijk bezorg jij mij een brede glimlach!

Help... mijn vrouw heeft een hobby ;-)!

zo... dat is weer een tijdje geleden! Door de drukte ben ik er helaas niet aangekomen om nog een blog te schrijven. Tja.. dat krijg je als je "hobby" uit de hand loopt. Maar hier ben ik weer! Ik zal je even een update geven van alles; de verbouwing verloopt goed, het duurt wel iets langer dan we hadden gedacht/gehoopt. Maar ja, goed werk heeft tijd nodig. Wat er nu nog moet gebeuren voor de nieuwe keuken is, de vloer tegelen en de keuken plaatsen. Daarna kunnen we de aankleding gaan doen. Spannend!!!!

 

En de hapjes... dat gaat allemaal goed! Nu met kerst hebben we twee overheerlijke menu's samengesteld. Kijk snel op de Homepagina voor meer informatie! En we zijn de Sint ook zeker niet vergeten! Bij elke bestelling vanaf vandaag, doen we er een zakje met snoepgoed bij. 

 

Mocht je nog vragen hebben of je wil een bestelling plaatsen, neem dan snel contact met ons op!

Zien we je snel? XCiao! 

 

 

Picknickmand? Of toch een knapzak?

Vind je het leuk om eens in de buurt te gaan picknicken? Of ga je liever een stukje verder op de fiets of met de auto? Bij mij kun je nu je eigen picknickmand of knapzak samenstellen!  Hoe leuk is dat?!  Zie ik je snel?  Dat zou leuk zijn! Xciao!

Verbouwen! Yes!!

Nu gaat het echt beginnen! De verbouwing van onze garage. In de garage gaan we een hele mooie professionele keuken maken. Dit wordt mijn nieuwe werkplek, hier kan ik straks heerlijk koken!  Ben je benieuwd? IK post zo af en toe een foto op Facebook en natuurlijk als het klaar is, ben je van harte welkom!  Keep you  posted!! XCiao! See you soon!

Omroep Brabant

Wauw! Ik werd  vandaag gebeld door de radio (omroep Brbant). Ik mocht een lunchplaat aanvragen en iets vertellen over DekeukenvanElise. Heb je het gemist? Dan kun je het hier nog terug luisteren: http://www.omroepbrabant.nl/?epg/18456792/Brabants+Bont.aspx

 

Vanaf 41 minunten hoor je het gesprek met mij. Dus dan kun je doorspoelen mocht je dat willen.

 

XCiao! Zie ik je snel?

Picknick in het Park

Wat hebben wij het leuk gehad bij Picknick in het Park! Dit was voor ons de eerste keer en wat was het gezellig. Iedereen bedankt! En tot 11 juni op de Van Gogh Mert, dan kunnen jullie heerlijk komen genieten van een vers belegd broodje en/of wraps! XCiao!

Ga je mee picknicken in het park?

Leuk nieuws!!

Ik sta a.s. zondag in Picknick in het Park in Nuenen!

Zondag (28 mei) ga ik heerlijke nacho's  uit de grilloven maken! Het evenement start om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Er zijn genoeg eet en drinkgelegenheden en er  zijn verschillende optredens en bandjes. Kijk voor meer informatie op de site van Picknick in het Park:  http://www.vangoghlos.nl/  

 Ik zou het erg leuk vinden als je  komt! Kunnen we even een praatje maken en kun je mijn overheerlijke nacho's proeven.

Dus.. zie ik je dan? X Ciao!