Avondmaaltijden

Geen zin of tijd om zelf in de keuken te staan, of weet je even niet goed wat je moet maken? No Worries!

We kunnen heerlijke avondmaaltijden leveren van 6 tot 300 personen. Elke maaltijd is te bestellen vanaf 6 porties.

De maaltijden zijn gezond en met veel liefde samengesteld en klaargemaakt. De ingrediënten zijn zo veel mogelijk biologisch en altijd dagvers. Eventuele variaties, allergieën of dieëtwensen zijn bespreekbaar. Dus wil je bijvoorbeeld de rijst door zoete aardappel vervangen? Laat het ons dan weten! De maaltijden worden uiteraard warm geleverd.

 

Voor € 1,- p.p. (kosten huur) kunnen we er ook (porseleinen) borden en (RVS) bestek bij leveren. De maaltijden worden bezorgd tegen een kleine vergoeding (€ 0,50 per/km) ophalen kan natuurlijk ook.

Mogelijkheden voor de maaltijden:

De maaltijden kunnen we uitbreiden met Italiaanse verse salades, brood, hapjes, antipasti, sharing diner, kazen en/of huisgemaakte toetjes

Elke maaltijd is te bestellen vanaf 6 porties!

Vegetarisch

€ 8,- p.p.

- Tortellini gevuld met ricotta met dungesneden aubergine, courgette, knoflook en een saus van truffel. (Eventueel mogelijk met spekjes of kip) 

- Pasta met groene asperge, peer, walnoten in een romige gorgonzolasaus. 

- Pasta alla norma van verse pasta, aubergine, knoflook, peterselie en tomatensaus. Aanrader!

- Gegratineerde gnocchi ovenschotel met basilicum, aubergine, courgette, knoflook, mozzarella in een saus van geroosterde paprika.

- Risotto van ui, knoflook, kastanjechampignons, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas.

- Lasagne met aubergine, courgette, paprika, ui, tomaten, geitenkaas en kaas. 

- Spaghetti met 3 kleuren paprika, olijven, tomaten, falafelballetjes en tomatensaus.

- Italiaanse Andijvie met zoete aardappel, pijnboompitten en rode pesto.

- Italiaanse boerenkoolstamppot met zongedroogde tomaten, pijnboompitten en pesto. (Eventueel mogelijk met gehaktballen)

- Pasta, kastanjechampignons, pijnboompitten en spinazie in een romige gorgonzolasaus.


Vlees

€ 10,- p.p.

- Pasta strikjes met groene en rode paprika, champignons, spinazie, gehakt, spekjes en roomkaas. 

- Risotto van kip, aubergine, courgette en Parmezaanse kaas.

- Risotto van gebakken dunne salami, ui, tomaten, verse rozemarijn en Parmezaanse kaas.

- Gnocchi met prosciutto (gebakken), knoflook, sjalot, aubergine, witlof, peterselie en een saus van Parmezaanse kaas.

- Lasagne met ontbijtspek, gehakt, wortelen, ui, tomaat, crème fraîche, tomatensaus en kaas.

- Lasagne met kip, zoete aardappel, verse spinazie, gewelde abrikozen, gorgonzolasaus en kaas. 

- Tortellini met gegrilde groenten (paprika, aubergine en courgette) met gehaktballetjes en tomatensaus.

- Stamppot van zoete aardappelen, zelfgemaakte rode kool, ui en stukjes kip.

- Zoete aardappelhutspot met gehaktballetjes.

- Italiaanse andijvie van zoete aardappel, spekjes en losse gehaktbal.

- Zuurkool stamppot van aardappelen met verse ananas, spekjes en losse speklap.

- Bulger met zoete aardappel, gekarameliseerde kip, ui, groene asperges, witlof en rode pesto.

- Italiaanse spaghetti bolognese met verse groenten, ui, knoflook en bolognese saus.

- Pittige curry met groene groenten, ananas, kip en gele rijst.

- BBQ aardappelpartjes, gekruide kip, gebakken verse groenten, kaas en losse allioli.

- Pasta penne met kip, salami, groenten en mascarponesaus. 

- Pasta penne Carbonara (gebakken spekjes) met kastanjechampignons en ui in een romige saus van Parmezaan. Aanrader!


Vis

€ 12, p.p.

- Tortellini gevuld met ricotta met verse stukken zalm, broccoli, ui, cherrytomaten en groene pesto.

- Verse zalm met witlof, gerookte zalm, zoete aardappel, een romige saus van dille, knoflook, ui en kaas. Aanrader!

- Risotto van verse zalm, sugarsnaps, knoflook en Parmezaanse kaas. 

- Risotto van groene pesto, pijnboompitten, ui, knoflook, witte wijn en gamba's.

- Zalm, verse groenten, zilvervlies rijst, noten en een saus van kokosmelk en verse kruiden.

- Zalm stamppot, van zoete aardappelen, walnoten, verse zalm, prei, andijvie, walnoten en geitenkaas.

- Lasagne met zalm en garnalen, prei, dille, bechamelsaus en kaas. 

- Pasta schelpjes met verse stukken zalm, gegrilde cherrytomaten, verse spinazie, walnoten en tomatensaus met ricotta.

- Verse pasta, garnalen, gegrilde groenten, buffelmozzarella en pesto.