Opening van de nieuwe keuken van DekeukenvanElise!

Het heeft even geduurd, maar we zijn op een haar na klaar voor de officiële opening!

 

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe professionele keuken en wat we in de afgelopen 1,5 jaar hebben bereikt. Dit willen wij graag aan jullie laten zien en dit succes met jullie vieren op zondag 6 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Wij zorgen (uiteraard) voor heerlijke verse Italiaanse hapjes en een mooi bijpassend Italiaans wijntje! Een kopje koffie, thee of een glaasje fris mag natuurlijk ook. Maar aangezien ik (Elise) 10 april 26 jaar wordt, maken we er samen een mooi feestje van.

 

Omdat we niet te weinig willen hebben en jullie van alles willen laten proeven, werken wij met een gastenlijst. Wil jij erbij zijn? Iedereen is welkom, zowel trouwe klanten, vrienden, familie als geïnteresseerde. Meld je snel! Stuur een mailtje naar: info@dekeukenvanelise.nl

 

Wij hopen je op 6 mei te zien, zodat we samen kunnen proosten!

XCiao! Dave en Elise