Help... mijn vrouw heeft een hobby ;-)!

zo... dat is weer een tijdje geleden! Door de drukte ben ik er helaas niet aangekomen om nog een blog te schrijven. Tja.. dat krijg je als je "hobby" uit de hand loopt. Maar hier ben ik weer! Ik zal je even een update geven van alles; de verbouwing verloopt goed, het duurt wel iets langer dan we hadden gedacht/gehoopt. Maar ja, goed werk heeft tijd nodig. Wat er nu nog moet gebeuren voor de nieuwe keuken is, de vloer tegelen en de keuken plaatsen. Daarna kunnen we de aankleding gaan doen. Spannend!!!!

 

En de hapjes... dat gaat allemaal goed! Nu met kerst hebben we twee overheerlijke menu's samengesteld. Kijk snel op de Homepagina voor meer informatie! En we zijn de Sint ook zeker niet vergeten! Bij elke bestelling vanaf vandaag, doen we er een zakje met snoepgoed bij. 

 

Mocht je nog vragen hebben of je wil een bestelling plaatsen, neem dan snel contact met ons op!

Zien we je snel? XCiao!